8 okt 2013

Animal Kingdom en Fantasmic

Zondag 06 Oktober 2013

Vandaag de laatste Disneydag. De wekker gaat en we klimmen weer uit bed. Het hele ochtend ritueel wordt weer afgespeeld en bedenken nog even waar we willen ontbijten. Dat gaat Perkins worden. Dit is ook een leuk restaurantje en het  smaakt allemaal weer heel lekker. De hoeveelheden zijn ook hier groot, maar de bekers en borden gaan gewoon leeg. Vriendelijke bediening en een gezellige sfeer. Kan niet anders want het is weer een prachtige Florida dag. En dat hebben we weer vastgelegd:

Weer een prachtige morgen

Perkins

The Sign

Welkom bij Perkins

Gezellige sfeer binnen, niet druk

Vazen ipv bloemen Jus dórange

Klaar voor de start

Pancakes met Sirop 4 lagen

Standaard koffie mok en een kan erbij


4 lagen nog beter te zien
De rekening wordt weer betaald en gaan er vandoor richting Animal Kingdom. Het rijd allemaal lekker door. Ook hier weer een ritueel: parkeren, naar de tram en...... hup aangekomen bij de ingang van het park.
Het was een extreem warme dag vandaag, zelfs de batterijen van het fototoestel en telefoons gingen heel snel leeg. Gelukkig heb ik nog tot de parade kunnen fotograferen. Na de parade zijn we weer richting huis gegaan om de accu's weer op te laden en daarna weer door naar Hollywood Studios voor Fantasmic.
In Animal Kingdom weer verschillende shows gezien en parade. Ook de attracties gedaan met minimale wachttijden. Even een fotogalerie verslag:

Rechtdoor

Naar het parkeer gedeelte

We worden op de plaats gewezen

Onthouden weer

Bang voor rechtzaken

Big Brother is watching you

Entree

Expedition Everest KEI GAAF

Thema is echt super, helemaal af

Tot in de kleinste details

Wat een uitzicht

Het lijkt echt net alsof je in Nepal bent

Skeletten alle soorten en maten

Claire Huxtable ?? Nee geen Cosbyshow
Bij de Dino institute

Nemo de musical

Prachtige decors

Het was fantastisch

Die kwamen we ook tegen op kamp

Lion King Festival

Kleurrijk muziekaal interactief helemaal geweldig

Levensecht maar toch uitgestorven

De parade begint

Balou
Hier komt.....Rafiki

Hij is er ook

Minnie Mouse

Goofy

Een Kameleon

Aaaaaach heel dichtbij

Donald

Met zijn boot

En dan is de parade bijna afgelopen, wachten nog op een iemand, maar dan is echt de batterij leeg en red ik het net niet om de laatste te fotograferen *@#.Snel nadenken en ik pak de telefoon erbij. Daar zit ook nog een camera op pffffffff gelukkig. Hier is ie dan Mickey Mouse:

Einde van de Parade
De parade is afgelopen. Lopend door wat winkeltjes gaan we naar huis en natuurlijk blijft er iets aan onze vingers kleven. Dit was het laatste park wat we overdag doen. Even naar huis, batterijen opladen en dan naar de Hollywood Studios voor Fantasmic.Als we daar aankomen is het al best druk als ik mijzelf goed heb laten informeren kunnen er 5000 mensen in het stadion, theater niet normaal. Het is een prachtige show. Aan alles komt een eind en we gaan richting huis. Disney is spectaculair afgesloten. Na Fantasmic gaan we nog even naar Down Town Disney. Een paar souverniertjes voor ons zelf  en dan naar huis. Het is al tegen middenacht maar de buikjes knorren. Onderweg gaan we nog even wat eten bij Perkins, gek genoeg hebben we deze vakantie nog geen hamburger op. Dus die nemen we..

Billboard

Het theater

Het lijkt wel druk

Hier zaten wij helemaal achterin

Perkins tijd voor avond/nacht eten

Ook een portie uienringen

De Hamburger en de frietjes
















De buikjes zijn rond en er kan echt niets meer bij. Met deze koolhydraat dip gaan we naar huis. Lekker naar bed en slaapjes doen. Morgen laatste dag, een reisdag. Morgen gaan we naar huis.

Bedankt voor het lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten