4 okt 2013

Disney Hollywood Studios en Epcot IllumiNations

Woensdag 02 oktober 2013.

Vandaag is de reeks van 5 dagen Disney World gestart. We beginnen de dag vroeg want we willen bijtijds naar de Disney Hollywood Studios. We zijn weer voor de wekker wakker 06.00 uur. We doen even een Skype rondje en dan gaan we ons gereed maken voor een ontbijt bij Denny's. Het is weer een heerlijke Florida morgen als we weg rijden:


Zon opkomst met luchtballonnen

Sunneke

Breakfast time

@ Denny's

Kom maar op met dat ontbijt

Lekker rustig want het is nog vroeg 07.45 uur

Koffie tijd

Lumberjack Slam menu. Gigantisch en lekker
We hebben een goede bodem aangelegd bij Denny's. Nu begrijp ik wel waarom het een Lumberjack Slam heet. Het is zoveel dat een houthakker er de energie van krijgt alsof hij heel de dag gaat hakken met een bijl. Wij hebben het allemaal op gekregen, leggen het bijltje erbij neer en vragen de rekening. Het wordt tijd om richting de Disney Hollywood Studios te gaan rijden. De Cabrio die we rijden heeft een kenteken uit de staat Virginia en dat was een fanatieke Amerikaan ook opgevallen en spreekt ons aan. "Hi we're from Virginia to"  ?????? Sorry sir we're from Holland. It's a rental. Hahahaha. De man en vrouw staan verbaasd maar kunnen er ook om lachen.....Have a nice day!! En dat ging het zeker worden een paar foto's:

Maar 10 minuutjes rijden

De Grens over Welkom in Disney World

Zijn er bijna...

Parkeerkaart kopen 

Het is nog lekker rustig 

Onthouden waar we staan

Met de tram naar de ingang

Staan bij de ingang ruim voor 9.00 uur opening
De ingang
Binnen
Nog voor 09.00 zijn we binnen in Disney Hollywood Studios. Bij een van de fotograven van Disney nemen we een photoPass geheel vrijblijvend. Door het hele park staan op locaties fotograven die foto's van ons kunnen gaan maken. Aan het einde van je Disney Trip kan je ze eventueel kopen. Ja kan je foto's van te voren al zien als je een account aanmaak. Werkt ideaal voor ons. We maken er goed gebruik van.

De PhotoPass 
We hebben vandaag heel veel attracties gedaan oa Tower of Terror, Toystorymania, Rock 'n Roller Coaster en Indiana Jones Epic Stunt spectacular show. Het was een lekker rustig dagje vandaag in het park weinig tot geen wachttijden. Er zijn heel veel foto's gemaakt dit zijn er paar een paar:

Het Kodak Theater

Great Movie Ride

Een nep Dino

Stuntshow

Tower of Terror

Rock 'n Roller Coaster

Gitaar

Backlot studio tram tour
Muppets 3D

Mickey's tovenaars hoed
De dag is voorbij gevlogen en natuurlijk sluiten ze het park ook nog eens 2 uur eerder. We zijn nog even naar de klantenservice geweest voor de Mickey's Not So Scary Halloween party kaartjes voor morgen avond. We laten weten dat we het vervelend vinden dat het park eerder sluit en als compensatie krijgen we een gratis special fast pass voor een attractie naar keuze. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Tijd om naar huis te gaan.

Thuis nemen we een lichte maaltijd, douchen en even rusten en gaan weer terug naar Epcot voor de avond / vuurwerk show.

Parkeren bij Epcot

Met de tram naar de ingang


De bol

We zijn vroeg in de avond in Epcot aangekomen. Het is weer heerlijk rustig dus doen we een paar attracties. Spaceship Earth en Mission Space waren geweldig. En dan is het tijd om een plekje te zoeken voor IllumiNations. We staan goed vooraan en moeten nog even een uurtje wachten. De tijd gaat weer lekker voorbij en dan begint de show. Werkelijk Fantastisch, vuurwerk, lasers, vuurballen en waterfonteinen te veel om op te noemen. Het  is een perfecte afsluiting van een perfecte dag. Morgen komt er weer een nieuwe dag. Van het vuurwerk geen foto's hiervan wilde wij zelf goed van genieten en lang lang leve YouTube daar staan er genoeg filmpjes van IllumiNations op.

Spaceship Earth


Bedankt voor het lezen.


  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten